Vi har over 88.000 besøgende hvert år.

Hvad

lille er der

ved det?

Velkommen til Lille Vildmose – Danmarks VILDESTE vildmark

Lille Vildmosecentret ligger midt i Lille Vildmose, som er Danmarks største vildmark, og områdets areal svarer til 10.500 fodboldbaner – hvad lille er der ved det?
Hele sæsonen arrangerer vi vilde, sjove og lærerige aktiviteter, som alle handler om livet i Lille Vildmose.

Her er massevis af oplevelser – både inde og ude – nok til mere end én dag – for hele familien. I får måske våde tæer, muligvis bliver I klogere, og I vil med garanti have haft det sjovt efter et besøg i Lille Vildmose.
Skal du planlægge et besøg i Lille Vildmose? Kontakt os.

Priser og

åbningstider

Se priser og åbningstider så I er klar til en dag i Danmarks vildeste vildmark  

Køb billet

og årskort

Køb billet og årskort til hele familien når du kommer eller køb hjemmefra inden besøg

Book en

guidet tur

Få mere ud af dit besøg i mosen. Book en af vores guider og få det hele med

Besøg os som

gruppe

Forening, familiefødselsdag eller personaleklub?
Planlæg en vild dag i mosen.

Indendørs

aktiviteter

Flyv som ørnen, se en europæisk bison i øjnene, gæt en lort og meget mere.

Udendørs

aktiviteter

Gå på opdagelse og far vild med vilje. Se vildsvin, leg på legepladsen og hop på mosen. 

En dag i mosen

En frostklar dag i januar, hvor hundredvis af hvide sangsvaner letter fra deres nattesæde på Tofte Sø og lander lydløst på en gold mark, måske en tidlig morgen i maj lige før solopgang, hvor traneflokke trompeterer over mosen eller en vindstille aften ved solnedgang i september, hvor kronhjortene brøler og kæmper for at opnå hindernes gunst – alle årstider og tider på døgnet er fantastiske i Lille Vildmose og ikke to dage er ens.

Start jeres besøg på Lille Vildmosecentret, hvor vores søde personale vil hjælpe jer godt i gang – hvad end I vil opleve mosen på egen hånd eller bruge en dag på Lille Vildmosecentret. I ferier, weekender og på helligdage afholder vi arrangementer, som I er velkommen til at deltage i. Nogle er inkluderet i entrébilletten og andre har en lille ekstra-betaling og skal købes på forhånd.

På disse dage kan I også købe billet til mosens gamle Tørvetog, som kører til den nyetablerede Birkesø, hvor I vil opleve et fantastisk fugleliv. Når sulten melder sig kan I spise i Café Soldug eller nyde medbragt mad i madpakkerummet eller udenfor.

Entrébilletten giver adgang til vores store oplevelsescenter – midt i den vildeste natur. Med billetten får du adgang til mere end 20 aktiviteter – både inde og ude.
Gå for eksempel på opdagelse i indendørs udstillingen og bliv klogere på Lille Vildmoses historie, dyre- og planteliv og oplev de store dyr – helt tæt på. Se smukke naturfilm i biografen, flyv som ørnen eller løft en kronhjorts tunge gevir. Udenfor kan I hoppe på mosehoppepuden, se vildsvinene, lege på legepladsen og besøge Dødens Tårn – hvis I tør!