Vil du have en vild praktik?

Vi søger altid praktikanter!

Hvad

lille er der

ved det?

Bliv praktikant på Lille Vildmosecentret

Lille Vildmose er ikke lille! Tværtimod er den Danmarks største vildmark. I det 7.600 hektar store naturområde kan gæsterne opleve Nordvesteuropas største lavlandshøjmose og vildtlevende ørne, vildsvin, elge og visenter. På Lille Vildmosecentret havde vi sidste år besøg af 75.000 gæster og vi afholdt mere end 150 formidlingsarrangementer. Hvad lille er der ved det?

 

Reception

  • I receptionen er du centrets ansigt ud ad til og det er dig, gæsterne først møder. Her er det vigtigt at du er smilende og byder dem velkommen, så de føler sig godt taget imod. Du skal informere om, hvad man kan se i centret og i vores udendørsområde, og hvilke aktiviteter vi har den pågældende dag.
  • Udover dette vil du også blive ekspert i at give en guide til kortet over Lille Vildmose. Her skal du fortælle om, hvor de kan køre hen for at opleve de forskellige tårne og udsigtspunkter, som er i mosen.
  • I receptionen får vi også mange telefonopkald om booking, af ture, shelterplads, bestilling af billetter, hjælp til hjemmeside, mm. Herskal du hjælpe så godt du kan eller viderestille opkaldet til rettevedkommende.
  • Det er også dig som skal hjælpe med at tage imod selskaberne og sikre, de finder sig godt til rette hos os.
  • Udover dette kan dervære diverse administrative eller ad hoc opgaver. Du har rig mulighedfor selv at byde ind med opgaver, du godt kunne tænke dig at løse.

Cafe Soldug

  •  I vores café er der også en masse daglige driftsopgaver, som du er en vigtig del af. Vi laver ikke selv maden, men køber det fra lokale leverandører. I samarbejde med den caféansvarlige og frivillige bliver det din opgave at dække borde, anrette og sætte maden på bordet og rydde op efter selskaber.

Centrets butik

  • I Lille Vildmosecentrets butik kan gæsterne købe rigtig mange fine ting. Her skal du sørge for, at der bliver fyldt op, og at butikken ser fin og ryddelig ud. Du kan også få indflydelse på, hvordan der skal indrettes, og hvilke varer der skal sælges.

Frivillige

  • De frivillige, som er på centret, kunne vi ikke være foruden, så det er også vigtigt, at der bliver tid til en lille sludder og en kop kaffe. De er en lige så vigtig del af driften som dig, og lige som du skal vide, at dit arbejde er værdsat, skal de også. Under en praktik er det muligt at skabe nye venskaber, kollegaskab og få et nyt netværk, samt en masse relevant erfaring du kan tage med videre herfra.

Hvem er du og hvad kan vi tilbyde?

Som praktikant på Lille Vildmosecentret bliver du en del af et hold, hvis store interesse er at formidle Lille Vildmose og dens særegne natur og dyreliv til de mange besøgende. Vi arbejder med mange forskellige formidlingsformer
– f.eks. børneformidling, guidede ture, reception og SoMe. Formålet med

al vores formidling er at skabe gode naturoplevelser, faglig viden og lyst og interesse for dansk natur hos vores gæster.
Vi kan tilbyde dig en stor grad af selvstændighed og ansvar for din egen formidling. Du får en kort oplæring om mosens generelle natur og kultur, hvor efter du på egen hånd får lov til at formidle din tillærte viden til vores mange besøgende – på den måde
du synes er fedest!

Vi forventer, at du er smilende og udadvendt med et stort gåpåmod.
Du brænder for at formidle til børn og voksne og er innovativ, idérig og løsningsorienteret. En fleksibel hverdag med skiftende arbejdstider og arbejdsopgaver er lige noget for dig. Det er en fordel, hvis du har kørekort og bil, da der ikke går offentlig transport til Lille Vildmose. Der er mulighed for at bo i et hus, som vi råder over (eget bad, toilet, køkken m.m).

Kom på besøg, giv os et ring eller send en mail