I Lille Vildmose er der over 120.000 besøgende om året.

Hvad

lille er der

ved det?

Kontakt os

Vi står altid klar til at hjælpe dig, og vi vil glæde os til at høre fra dig. Tøv ikke med at ringe eller skrive en mail, hvis du har et spørgsmål til os, har haft en fantastisk oplevelse – eller en mindre fantastisk oplevelse i forbindelse med et besøg ved os, har glemt noget eller ønsker at booke et arrangement. Du er også velkommen til at tjekke vores side med ofte stillede spørgsmål – måske finder du svaret allerede der.

Tlf.:   99 31 75 50
Mail: info@lillevildmose.dk

Send en besked eller forespørgsel

Find vej

Find vej til Danmarks vildeste natur. Hvad enten du kommer med bil, på cykel, med bus, gående eller svømmende – her er, hvordan du finder os.

Vores adresse er Vildmosevej 100, Dokkedal, 9280 Storvorde.

Offentlig transport

Der er mulighed for at komme med bus til Lille Vildmose.

Rute 56: Aalborg – Mou

Fra Mou er der mulighed for at bestille en plustur (flextrafik) til Lille Vildmosecentret (skal bestilles senest 2 timer før afgang). 

Rute 158: Hobro – Hadsund med via Als og Øster Hurup

Fra Øster Hurup er der mulighed for at bestille en plustur (flextrafik) til Lille Vildmosecentret (skal bestilles senest 2 timer før afgang).

 

Selv den mest velbevandrede globetrotter kan blive en anelse rundforvirret når de skal besøge Danmarks største vildmark. Men fat mod – vi har et kort over hele området lige her