I Lille Vildmose lever mere end 10.000 forskellige dyr og planter

Hvad

lille er der

ved det?

Foredrag: mosebrugene i Lille Vildmose – før og nu

Foredrag: mosebrugene i Lille Vildmose – før og nu

Foredraget denne aften omhandler mosebrugene i Lille Vildmose – før og nu.

Foredraget starter med Søren Christian Jensen, der først vil fortælle hvordan hans nye bog “Sort arbejde. Mosebrugene i Lille Vildmose” er kommet til verden, dernæst et afsnit med flotte billeder fra steder, hvor man kan finde tegn på aktiviteter i mosebrugenes dage. Farvebillederne følges op med sort/hvid-billeder af aktiviteten, placering i mosen samt beskrivelse af denne.

Efter en kort kaffepause, så vil Claus Jensen fra Pindstrup Mosebrug fortælle om de nye alternativer, der findes i stedet for sphagnum. Fra kæmpeindustri til en saga blot. Hvad gør man så? Når sphagnum ikke længere er tilgængeligt, så skal der søges alternativer – og der er Pindstrup Mosebrug kommet langt. Claus medbringer alternativer, som han viser frem.

Efter sidste oplæg, så vil der være mulighed for at købe Søren Christian Jensens nye bog. Normalpris er 300 kr., men denne aften kan den købes for 250 kr.

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Køb billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige
Dato og tidspunkt
Mødested

Praktiske informationer

  • Det kræver billet at deltage i aktiviteten
  • Vi gør opmærksom på, at der kan blive taget billeder til arrangementet, som kan blive brugt i forbindelse med markedsføring

Andre vilde aktiviteter i Lille Vildmose