I Lille Vildmose lever mere end 10.000 forskellige dyr og planter

Hvad

lille er der

ved det?

Foredrag 1: Se filmen om ‘Strejftur i Lille Vildmose’ lavet af Hans Flou

Foredrag 1: Se filmen om ‘Strejftur i Lille Vildmose’ lavet af Hans Flou

Vi starter vinterens foredragsrække ud med en tur i mørket. Hans Flou viser sin nyeste film “Strejftur i Lille Vildmose” –  en helt ny film med optagelser fra Tofte Skov, Høstemark Skov og Mellemområdet. Vi ser hvordan elgkalvene ankom fra Sverige i 2015 og hvordan tyrene har udviklet sig på 7 år. Der er ligeledes optagelser af de nye beboere i Tofte skov, visenterne (europæisk bison), hvor der allerede har været familieforøgelse. Der er endvidere både sommer og vinteroptagelser fra Mellemområdet, der viser hvordan ny natur også giver nye arter.

Varighed: ca. 1 time

Efter filmfremvisningen er der en kop kaffe.
Arrangementet afholdes i Naturskolen.
OBS – der er plads til 40 deltagere. 20 billetter sættes til salg og kan købes via hjemmesiden, og de resterende 20 billetter er gratis og gives efter først til mølle princippet til Lille Vildmosecentret frivillige ved henvendelse til Katrine på kbai@aalborg.dk eller 99 31 75 66.

Billede: Hans Flou

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Køb billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige
Dato og tidspunkt
Mødested

Praktiske informationer

  • Det kræver entrébillet eller gyldigt årskort at deltage i aktiviteten
  • Vi gør opmærksom på, at der kan blive taget billeder til arrangementet, som kan blive brugt i forbindelse med markedsføring

Andre vilde aktiviteter i Lille Vildmose