I Lille Vildmose lever mere end 10.000 forskellige dyr og planter

Hvad

lille er der

ved det?

UDSOLGT – Efterårstur i Lille Vildmose – brunst og brøl

UDSOLGT – Efterårstur i Lille Vildmose – brunst og brøl

Terrænbordet i centrets udstilling danner rammen for et kort oplæg om krondyr, vildsvin, elge og visenter i Lille Vildmose. Efterfølgende kører vi ud i Mellemområdet på udkig efter krondyr, der netop i denne tid har smidt skyheden pga. brunsten. Vi håber at finde dyrene, men måske er vi først heldige i Toftetårnet ved Øster Hurup.

Fra tårnet er der udsigt over Enebærsletten og gode chancer for at opleve krondyr på brunstpladsen. Vi afslutter aftenen på Restaurant Vildmosen i Øster Hurup, hvor der serveres en burger – enten med hakket vildtkød eller oksekød inkl. et glas vin, en øl eller en sodavand.

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Køb billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Brunst og brøl i Lille Vildmose inkl. 1 burger + 1 genstand
279,00 DKK
0 tilgængelig
Udsolgt
Burger med hakket vildtkød
Vælg venligst om du ønsker at spise en burger med hakket vildtkød - vælg antal, som matcher med antallet af billetter du skal bruge til turen.
0,00 DKK
0 tilgængelig
Udsolgt
Burger med hakket oksekød
Vælg venligst om du ønsker at spise en burger med hakket oksekød- vælg antal, som matcher med antallet af billetter du skal bruge til turen.
0,00 DKK
0 tilgængelig
Udsolgt
Dato og tidspunkt

Mødested

Praktiske informationer

 

  • Tilmelding er bindende og købte billetter refunderes IKKE
  • Turen henvender sig til et voksent publikum
  • Praktisk påklædning, solidt fodtøj og kikkerter er en god idé
  • Turen gennemføres i egen bil – fyld gerne bilen op
  • Der gøres 2-3 stop ved tårne
  • Vi gør opmærksom på, at der kan blive taget billeder til arrangementet, som kan blive brugt i forbindelse med markedsføring

Andre vilde aktiviteter i Lille Vildmose