english    tysk   dansk​   facebook_2  instagram

Se mere​

Naturlegepladsen

​Når du har betalt entrébilletten til Lille Vildmosecentret i receptionen må ungerne lege frit på den store og sjove naturlegeplads. 

På naturlegepladsen kan børn og voksne gennem leg opnå viden om mosens dyr og planter. Legeredskaberne lærer børnene om dyrenes levevis samt medvirker til øget motion, bevægelse og sundhed. Alt har direkte tilknytning til mosen f.eks. ørnereden i træet, edderkoppespindet, rævehulen samt aktiviteter inspireret af højmose og tørvegravning.

Lille Vildma

Trolden Lille Vildma er maskot for Lille Vildmose Naturskole og guide på legepladsen, hvor hun via skilte opfordrer børnene til aktivitet.


Voksne kan via skiltenes små faktabokse få mere viden om mosens dyr og planter. I bogen “Lille Vildma fra Vildmosen” har naturvejleder og forfatter Leif Andersen lavet 20 eventyrlige fortællinger om mødet med Vildma og de andre trolde i Lille Vildmose. Bogen kan købes i Vildmoseshoppen.

Troldely-grillhytten

I Troldelt - vores hyggelige grillhytte - ved naturlegepladsen er der borde/bænkesæt og elektriske grill til fri afbenyttelse.


Naturlegepladsen er finansieret med støtte fra div. fonde og skal inspirere både børn og voksne til yderligere naturoplevelser i Lille Vildmose.

Hjælp os med at blive endnu bedre

Gå ind på Naturlegepladser.dk og skriv en anmeldelse af vores naturlegeplads.

Vil du booke en guidet tur?

VIL DU OPLEVE LILLE VILDMOSE MED EN AF VORES DYGTIGE GUIDER?​

Lille Vildmosecentret

CVR: 29414378

Vildmosevej 100

9280 Storvorde

📱 99 31 75 50

info@lillevildmose.dk

Social​​​

Language

english    tysk   dansk