​

Start jeres besøg på Lille Vildmosecentret

Midt i Lille Vildmose ligger Lille Vildmosecentret – et levende formidlingscenter, der giver indblik i mosens natur- og kulturværdier. Lille Vildmosecentret er det naturlige udgangspunkt for et besøg i mosen og tilbyder en vifte af familievenlige oplevelser. I kan bl.a.

  • besøge det nye oplevelsesrum om Nordens Kæmper – elge og krondyr
  • se naturfilm i biografen
  • flyve i ørne-simulatoren
  • kigge på planter og dyr i naturværkstedet

Entrébilletten til Lille Vildmosecentret skal købes i centrets reception. Billetten giver adgang til centrets aktiviteter, naturlegeplads, udstilling og vildsvinefodring.

Læs mere her

Det siger vores gæster om Lille Vildmose og Lille Vildmosecentret

Inge Sandberg Nielsen

Jeg tilbragte en dag sammen med mine børnebørn på Lille Vildmosecentret. Vi vidste ikke så meget om stedet. Det var så spændende og fascinerende for alle aldre, ( 4, 8, 11, 61 år ) at vi kom igen to dage senere. Og vi kommer helt sikkert tilbage næste år.

​Anette Jørgensen

” Vi var en tur i Lille Vildmose i dag. Bustur m. guide til Portlandmosen og Høstemark Skov. En helt igennem fantastisk tur og med en super, super god guide, som høstede rigtig mange roser fra os alle. Og jo, han fortalte om elgene - rigtig god idé. Vi fik frokost og senere eftermiddagskaffe i Café Soldug. Utrolig søde og dygtige personaler, men guiden - han var simpelthen så fantastisk. Turen kan varmt anbefales. Glæder os over der kommer elge i Vildmosen. Hilsen Slægts- og Lokalhistorisk Forening, Frederikshavn og Gymnastikforeningen Blæksprutten.”

​Morten Vissing

” Fantastisk sted, spændende og nytænkende! Den danske natur har bare så meget at byde på”

​Dorte Marie Nielsen

Vi elsker at komme på Centret. Både korte smut på legepladsen og heldagsture i mosen. Personalet står altid klar med et smil :-)” ;:

Lille Vildmosecentret

CVR: 29414378

Birkesøvej 16

9280 Storvorde

📱 99 31 75 00

info@lillevildmose.dk

Social

facebook_2   instagram

Language

english   dansk   tysk