english    tysk   dansk​   facebook_2  instagram

VI HAR FÅET NY ADRESSE: VILDMOSEVEJ 100, 9280 STORVORDE 

Se mere​

INFORMATION OM CORONA 


​Vi følger nøje myndighedernes retningslinjer, så vi kan give jer en god og sikker tur på Lille Vildmosecentret. MEN VI HAR BRUG FOR JERES HJÆLP til at gøre besøget til en dejlig og tryg oplevelse. 

Vi beder jer derfor holde god afstand til andre gæster og huske god håndhygiejne. Har man symptomer på covid-19, beder vi om, at I bliver hjemme.

​Der er opsat plexiglas ved receptionen, hvor I køber jeres billetter og ligeledes er der fremsat spritdispensere flere steder i udstillingen og ved indgangene. Alle gæster opfordres så vidt muligt til at betale med kreditkort eller MobilePay.

Vi vil desuden løbende være i dialog med myndighederne, så vi tilpasser forholdene, efterhånden som retningslinjerne måtte ændre sig.

Husk at der er mindre kø og færre gæster på hverdage og ud på eftermiddagen, så planlæg gerne dit besøg her, hvis du kan.

Mad, drikke og souvenirs:

Café Soldug er LUKKET resten af sæsonen grundet myndighedernes nye krav pr. 19. september vdr. mundbind i restauranter og caféer. Dog vil den fortsat være åben for lukkede selskaber, som har bestilt mad i forbindelse med deres besøg - men her skal kravet om mundbind naturligvis overholdes. I er stadig velkommen til at medbringe jeres egen mad og spise ved de udendørs bord-bænkesæt. Der forefindes borde og bænke flere steder, som er placeret med behørig afstand, og vi håber, at vores gæster, også her, vil holde den anbefalede afstand til hinanden. Der kan fortsat købes is, drikkevarer og souvenirs. Her anbefaler vi at kun én person fra hver familie står i kø. I øjeblikket må der max være 25 pers. i vores receptionsområde. Alle varer scannes, så vidt muligt, ind af gæsterne selv så vi herved undgår smittespredning.

Afstand, håndvask og håndsprit:

Vi opfordrer til, at alle gæster husker de enkle regler om at holde afstand, vaske hænder ofte og bruge den håndsprit, som er opsat rundt omkring, og ellers følge de anvisninger vores medarbejdere giver. Centrets rengøringspersonale vil være indsat og med ekstra høj frekvens sørge for at renholde og desinficere bl.a. toiletfaciliteter. Forældre skal tage ansvar for deres børn og sikre, at de overholder retningslinjerne. Spørg personalet, hvis du er i tvivl.

Afholdelse af offentlige arrangementer:

Efter de nyeste retningslinjer fra myndighederne pr. 18. september er det ikke længere lovligt at forsamle mere end 50 pers. til arrangementer. De fleste af vores arrangementer har ikke mere end 50 deltagere, og der er derfor ikke noget problem. Ved de arrangementer, hvor der bliver for mange deltagere vil personalet instruere jer i at komme igen senere og deltage i arrangementet. Herved opdeles arrangementet i to dele, hvor vi skifter halvvejs således alle kommer med. Personalets instrukser skal følges. 

Vildsvinene bliver som planlagt fodret alle dage kl. 11.15, 13.15 og 15.15, men da der er to platforme, hvorfra fodringen kan opleves har vi ikke oplevet nogle problemer her. 

Tørvetoget kører også som planlagt i alle ferier, weekender og helligdage kl. 12.00 og 13.30. Alle gæster vil ved køb af billet til Tørvetoget blive spurgt om de ønsker at dele kupé med andre. 


Bookede arrangementer:

Vi oplever, at rigtig mange aflyser deres bookede arrangementer. Heldigvis er der også mange, som flytter dem til en anden dato – det er vi glade for. 

Kontakt os på 99 31 75 57, hvis du har spørgsmål til dit arrangement.

​OBS - ændringer til aktivitetsplanen kan forekomme grundet Covid-19 restriktioner!

Følg anbefalingerne

Vi opfordrer alle til at følge de officielle anbefalinger fra de danske myndigheder.
I kan læse mere om COVID-19 på coronasmitte.dk eller på Sundhedsstyrelsens hjemmeside.

Vi glæder os til at byde jer velkommen på Lille Vildmosecentret. 

Vil du booke en guidet tur?

VIL DU OPLEVE LILLE VILDMOSE MED EN AF VORES DYGTIGE GUIDER?​

Lille Vildmosecentret

CVR: 29414378

Vildmosevej 100

9280 Storvorde

📱 99 31 75 50

info@lillevildmose.dk

Social​​​

Language

english    tysk   dansk

-->