english    tysk   dansk​   facebook_2  instagram

OBS - VI BYGGER NY P-PLADS OG BRUGER FORTSAT DEN GAMLE PÅ BIRKESØVEJ 16, 9280 STORVORDE. 

UNDSKYLD VI RODER!

Se mere​

INFORMATION OM CORONA 

Vi følger ligesom alle andre nøje med i de anbefalinger, der kommer fra myndighederne. Rigspolitiet har i de nye retningslinjer godkendt, at forlystelsesparker, zoologiske haver og safariparker igen må holde åbent. Det vil være tilladt at besøge dem, hvis sundhedsmyndighedernes krav og anbefalinger overholdes. Derfor åbner Lille Vildmosecentret fredag den 8. maj. Alt bliver dog ikke som det plejer, og I vil opleve flere forskellige tiltag, der skal sørge for, at vi kan passe godt på hinanden, og at vi kan følge alle gældende retningslinjer. Vi er i fuld gang med at indrette centret med bl.a. spritdispensere, plexiglasplader ved kasserne og afstandsmarkører. Alle gæster opfordres så vidt muligt til at betale med kreditkort eller MobilePay.

Vær opmærksom på, at Tørvetoget IKKE kører i åbningsweekenden 8.-10. maj 2020!

Vi vil desuden løbende være i dialog med myndighederne, så vi tilpasser forholdene, efterhånden som retningslinjerne måtte ændre sig. MEN vi beder også jer om hjælp til at gøre turen til Lille Vildmosecentret til en god og smittefri oplevelse ved at huske god håndhygiejne og sørge for at holde afstand til andre. Har man symptomer på COVID-19, beder vi om, at I bliver hjemme.

Husk at der er mindre kø og færre gæster på hverdage og ud på eftermiddagen, så planlæg gerne dit besøg her, hvis du kan.

Mad, drikke og souvenirs:

Café Soldug vil være åben som take-away og gæster skal sidde udendørs og spise. Der forefindes borde og bænke flere steder, som er placeret med behørig afstand, og i håber, at vores gæster, også her, vil holde den anbefalede afstand til hinanden. Hvis I skal købe mad og drikke, is eller souveniers, må kun én person fra hver familie stå i kø.

Afstand, håndvask og håndsprit:

Vi opfordrer til, at alle gæster husker de enkle regler om at holde afstand, vaske hænder ofte og bruge den håndsprit, som er opsat rundt omkring, og ellers følge de anvisninger vores medarbejdere giver. Centrets rengøringspersonale vil være indsat og med ekstra høj frekevns sørge for at renholde og desinficere bl.a. toiletfaciliteter. Forældre skal tage ansvar for deres børn og sikre, at de overholder retningslinjerne.Spørg personalet, hvis du er i tvivl.

Bookede arrangementer:

Vi oplever, at rigtig mange aflyser deres bookede arrangementer. Heldigvis er der også mange, som flytter dem til en anden dato – det er vi glade for. Kontakt os på 99 31 75 57, hvis du har spørgsmål til dit arrangement.

Det er en svær tid for alle lige nu, og vi er enormt taknemmelige for al den opbakning og støtte, vi har fået gennem søde beskeder, donationer og køb af årskort. Det er en kæmpe hjælp og opmuntring.

Hvis du også vil støtte os, kan du gøre det ved at købe et sæsonkort til Lille Vildmosecentret.

Sæsonkortet er gyldigt i 12 mdr. fra købsdato (inden for Lille Vildmosecentrets normale sæson).

Sæsonkort kan købes ved at overføre beløb på MobilePay 87614.

Barn: 80 kr.

Voksen: 150 kr.

Familie (2 voksne og 2 børn 3-12 år): 330 kr.

Sæsonkortet kan hentes i centrets reception når vi igen åbner.

Du kan også donere et valgfrit beløb via MobilePay på 87614

Følg anbefalingerne

Vi opfordrer alle til at følge de officielle anbefalinger fra de danske myndigheder.
I kan læse mere om COVID-19 på coronasmitte.dk eller på Sundhedsstyrelsens hjemmeside.

Vi savner liv og gæster på Lille Vildmosecentret og glæder os over at vi snart kan åbne igen.

På gensyn i Lille Vildmose.​

Vil du booke en guidet tur?

VIL DU OPLEVE LILLE VILDMOSE MED EN AF VORES DYGTIGE GUIDER?​

Lille Vildmosecentret

CVR: 29414378

Vildmosevej 100

9280 Storvorde

📱 99 31 75 50

info@lillevildmose.dk

Social​​​

Language

english    tysk   dansk

-->