I Lille Vildmose lever mere end 10.000 forskellige dyr og planter

Hvad

lille er der

ved det?

Lille Vildmosecentret er åbent – og vi glæder os til at se jer​

 

Krav om test eller vaccination

Ved åbning er vi pålagt et krav om, at alle gæster på 15 år og opefter skal fremvise en negativ covid-19 test.

Vi håber meget på jeres forståelse for, at dette er et krav fra myndighederne og en betingelse for at vi kan åbne og byde jer velkommen.

Testen må maksimalt være 72 timer gammel fra testtidspunktet ved ankomsten til Lille Vildmosecentret. Både PCR-test og hurtigtest kan anvendes, og testen kan fremvises enten på papir eller digitalt. Det er vigtigt, at man kan se navn, testtidspunkt og resultat på testen.

Du skal også kunne fremvise ID i form af sygesikringskort, pas, kørekort eller andet offentligt udstedt ID-kort, der bekræfter navnet på testen.

Du er undtaget fra testkrav, hvis du af medicinske årsager, eller som følge af fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse ikke bør få foretaget en covid-19 test.

Har du været smittet med covid-19, skal du i stedet for test fremvise dokumentation for en covid-19 test med et positivt testresultat, som er foretaget mindst 14 dage og højst 240 dage inden dit besøg.

Du har også adgang, hvis du har fået minimum ét vaccinationsstik og der er gået mindst 14 dage fra sidste stik.

DETTE KRAV GÆLDER BÅDE FOR BESØG I CENTRET + UDENDØRSAREALER, DELTAGELSE I FORMIDLINGSAKTIVITETER OG BESØG I CAFÉ SOLDUG.​​

Hold afstand

Det nuværende forsamlingsforbud gælder også på Lille Vildmosecentret. Tag hensyn til øvrige gæster og hold minimum 1 meters afstand. Vi beder dig respektere anvisninger fra personalet.​​

Mundbind eller visir

Du skal bære mundbind eller visir i alle tilgængelige indendørsområder. Det gælder for eksempel ved indgangen, på toiletter, i butikken og ved afhentning af mad.

Har du symptomer på covid-19, beder vi om, at du bliver hjemme. Personer i risikogruppe bør udvise særlig forsigtighed under besøget.

Hygiejne

Husk god håndhygiejne. Host og nys i ærmet og brug håndsprit hyppigt. Du kan finde standere med håndsprit rundt på arealerne ved centret. ​​