english    tysk   dansk​   facebook_2  instagram

VI HAR FÅET NY ADRESSE: VILDMOSEVEJ 100, 9280 STORVORDE 

Se mere​

LILLE VILDMOSECENTRET VENDER SKUDEN 180 GRADER

Ny indgang, nyt ankomstområde og legeplads ved Lille Vildmosecentret

Over de sidste mange år har der været en lang række nye og spændende projekter på Lille Vildmosecentret. Vi har bl.a. bygget naturlegeplads, etableret en jernbane, fået nye film i biografen, fået nye udstillinger, bygget nye tårne og etableret ny formidling omkring vores vildsvin. Nu er vi gået i gang med det næste store projekt hvor vi vender skuden 180 grader, så indgang og ankomst bliver nord for centerbygningen.

Vi har over de sidste år oplevet at gæsterne ikke helt kan finde rundt i vores mange oplevelser og er i tvivl om hvad der er gratis og hvad der kræver entré. Med denne ombygning kan vi skabe en mere sammenhængende oplevelse og helt tydeligt markere det gratis ankomstområde mod nord overfor de entrébelagte oplevelser, faciliteter og aktiviteter mod syd. Det betyder at alle områderne mod syd er entré belagt og lukket udenfor åbningstid.

Denne ombygning er et led i den masterplan for centrets udvikling som vi arbejder med og som Aalborg Kommune har godkendt. Første skridt bliver at anlægge det nye ankomstområde, bygge en ny overdækket indgang til receptionen og bygge om inde i receptionen. Det betyder, at vi mister vores naturlegeplads, hvorfor vi anlægger en ny lige syd for cafeen. Disse fire projekter skulle gerne være klar i løbet af 2020. Herefter går vi i gang med den helt store ombygning af pladsen, hvor vi nu har parkeringsanlæg. Både ombygningen med byggeplads og de mange spændende aktiviteter som bliver på arealet syd for Lille Vildmosecentret gør at vi lukke helt for adgang udenfor åbningstid. De mange spændende aktiviteter omkring vand og vandets kraft, gør at det ikke vil være forsvarligt at gæster færdes på arealet uden bemanding i receptionen.

Det nye ankomstområde, madpakkerum og de offentlige toiletter vil dog fortsat være åben udenfor åbningstiden, ligesom at man stadig døgnet rundt kan parkere og gå en tur til Birkesø.

De næste par år bliver altså præget af store ændringer og vi håber alle bærer over med byggerier og ændringer på arealerne.

På gensyn i Lille Vildmose.

Vil du booke en guidet tur?

VIL DU OPLEVE LILLE VILDMOSE MED EN AF VORES DYGTIGE GUIDER?​

Lille Vildmosecentret

CVR: 29414378

Vildmosevej 100

9280 Storvorde

📱 99 31 75 50

info@lillevildmose.dk

Social​​​

Language

english    tysk   dansk

-->