english    tysk   dansk​   facebook_2  instagram

Se mere​

NYHED 2019: TORSDAGS-TUR I TOFTE SKOV - MED NYT 'HØJDEPUNKT'

  • Hvor: Lille Vildmosecentret, Birkesøvej 16, Dokkedal, 9280 Storvorde, Danmark

Er du klar til en VILD naturoplevelse i Tofte Skov? - som i år bliver taget til helt nye højder?

Hop med på bussen og gør dig klar til en fremragende guidet bustur, hvor guiden vil fremvise én af Danmarks smukkeste og ældste naturskove - Tofte Skov i Lille Vildmose. Guiden vil undervejs inddrage dig i den spændende og flere hundredår gamle kulturhistorie, som knytter sig til skoven og området, og vise dig den enorme naturrigdom, som skoven gemmer på. Undervejs vil du med stor sandsynlighed blive mødt af skovens store bestand af vilde krondyr og vildsvin, som gennem græsning er med til at skabe en lysåben græsningsskov.

En kort vandretur fører dig til Bønderskoven, hvor de krogede og gamle egetræer byder velkommen. Under træernes store lysegrønne kroner ses tydelige tegn på vildsvinens aktivitet og søgen efter føde. Lyt godt efter! Måske kan du høre spætten hakke i de udgåede træer, som huser en stor aktivitet af utallige insekter.

NYHED 2019: Turen har i sæson 2019 fået et nye højdepunkt - bogstaveligt talt! Stig med til tops i det nye 17 meter høje Toftebakketårn, som smyger sig mellem bøgetræer op over trækronerne. Den høje opstigning belønnes med et betagende udsyn over Tofte Mose - hjertet af et af landets mest imponerende og spændende naturområder. Samtidig kan du ved foden af tårnet gå på opdagelse af den nyanlagte plankesti, der gør det muligt at udforske den ellers utilgængelige og enorme højmoseflade.

Inden den guidede tur har du mulighed for at besøge Lille Vildmosecentret, da entréen er med i billetprisen. Centret er åbent fra kl. 10.00 – 19.00 på disse dage.

  • Spisning: Forud for turen kan du bestille en lækker sandwich, som kan spises i den hyggelige Cafe Soldug. Sandwich skal bestilles senest fredaginden turen.
  • OBS: Praktisk påklædning og solidt fodtøj. Medbring gerne egen kikkert.
  • Tilmelding: Booking og betaling foregår online via Himmerlandsbilletten.
  1. Vælg dato
  2. Vælg billettype (med eller uden tilkøb af sandwich forud for turen) og antal personer. Tryk 'Bekræft'
  3. Log ind eller opret dig som ny bruger på Himmerlandsbilletten.
  4. Accepter vilkårene og tryk 'Bekræft'
  5. Vælg betalingstype og tryk på 'Gennemfør betaling'
  6. Glæd jer til en rigtig god tur i en af Danmarks smukkeste naturskove.

​køb billet - tryk her

Booking er bindende og pengene gives ikke retur!

Lille Vildmosecentret

CVR: 29414378

Birkesøvej 16

9280 Storvorde

📱 99 31 75 50

info@lillevildmose.dk

Social​​​

Language

english    tysk   dansk