english    tysk   dansk​   facebook_2  instagram

OBS - VI BYGGER NY P-PLADS OG BRUGER FORTSAT DEN GAMLE PÅ BIRKESØVEJ 16, 9280 STORVORDE. 

UNDSKYLD VI RODER!

Se mere​

fra fjord til fjord - oplev natur og kultur på østkysten

  • ​​Hvor: Turene starter på Als Odde, 9560 Hadsund

Som noget helt nyt er Det Gode Liv Øster Hurup, Als Borgerforening og Lille Vildmosecentret gået samme om at tilbyde en spændende guidet tur fra Fjord til Fjord – fra Mariager Fjord til Limfjorden. Der vil i løbet af 2020 blive afholdt 4 ture støttet af Spar Nord Fonden og Daglig Brugsen Øster Hurup.

Turene begynder på Als Odde hvor guiderne fortæller om Danmarks smukkeste fjord og den dramatiske nedskydning af lodsen Ib Welling i 1945. Herefter kører man i sin egen bil mod nord langs den smukke Jyske Østkyst. Undervejs fortæller guiderne om den spændende historie over bilradioen på en særlig frekvens, som udleveres på dagen. Der er begrænsning på deltagerantallet, og derfor skal man tilmelde sig. Det er en god ide at fylde bilerne, så halen af biler ikke bliver for lang.

Husk gode vandresko, da vi skal på en kort vandretur på den dejlige strand nord for Øster Hurup. Har vi tid kan vi måske også nå at besøge Tofte tårnet med udsigt til krondyr, vildsvin og ørne.

Når sulten melder sig, stopper vi ved Stejlgabet øst for Dokkedal og får lidt mad og drikke. Her er der en fantastisk udsigt over Kattegat og de mange fugle som lever på havet. Det er med god grund, at området er udpeget som EF-fuglebeskyttelses-område og Ramsar område. Området har international betydning for store flokke af sangsvaner, gæs, ænder og vadefugle, der kommer hertil for at raste eller overvintre.

Afslutningen på turen går over Egense og Limfjorden og ind i Lille Vildmose, hvor vi besøger Høstemark Tårnet og Lille Vildmosecentret.

  • OBS: Praktisk påklædning, solidt fodtøj og kikkerter er en god idé.
  • Pris: 35 kr. pr. person. Inkl. flütes med pålæg, 1 fl. vand og kaffe/kage.
  • Tilmelding: Booking og betaling foregår online via Himmerlandsbilletten.
  1. ​Vælg dato
  2. Log ind eller opret dig som ny bruger på Himmerlandsbilletten.
  3. Accepter vilkårene og tryk 'Bekræft'
  4. Vælg betalingstype og tryk på 'Gennemfør betaling'

    Vi gør opmærksom på, at der kan blive taget billeder til arrangementet, som kan blive brugt i forbindelse med markedsføring af andre arrangementer.

Vil du booke en guidet tur?

VIL DU OPLEVE LILLE VILDMOSE MED EN AF VORES DYGTIGE GUIDER?​

Lille Vildmosecentret

CVR: 29414378

Vildmosevej 100

9280 Storvorde

📱 99 31 75 50

info@lillevildmose.dk

Social​​​

Language

english    tysk   dansk

-->