english    tysk   dansk​   facebook_2  instagram

Tirsdagstur i Tofte Skov

  • Hvor: Lille Vildmosecentret, Birkesøvej 16, Dokkedal, 9280 Storvorde, Danmark

Oplev Tofte Skov – en naturskov med krondyr og vildsvin.

Ta´ med på en guidet bustur gennem skoven og få helt enestående naturoplevelser.Guiden fortæller om skovens grønne driftsplaner, hvor vandstandshævning og fældning af bl.a. nåletræer skaber en vildere natur. Se også hvordan dyrenes græsning skaber en lysåben skov til glæde for den øvrige flora og fauna.

Skovens har også en spændende kulturhistorie med tidligere ejere som bl.a. Lindenborg Gods og Codan Koncernen. I dag ejes Tofte Skov af Aage V. Jensen Naturfond.Skoven huser en bestand på 400 krondyr og 200 vildsvin.

Inden den guidet tur har du mulighed for at besøge Lille Vildmosecentret, da entréen er med i billetprisen. Centret er åbent fra kl. 10.00 – 19.00

  • Spisning: Forud for turen kan du bestille en lækker sandwich med kylling/bacon, som kan spises i den hyggelige Cafe Soldug.Ønsker du at kombinere spisning og bustur skal du bestille maden senest mandag inden turen.
  • OBS: Praktisk påklædning og solidt fodtøj. Medbring gerne egen kikkert.
  • Tilmelding: Booking og betaling foregår online via ​VisitNordjylland. Vælg dato og antal deltagere på busturen. Tilvælg evt. et antal personer til spisning af sandwich i Café Soldug kl. 18.00 forud for turen.

Booking er bindende og pengene gives ikke retur!

Lille Vildmosecentret

CVR: 29414378

Birkesøvej 16

9280 Storvorde

📱 99 31 75 50

info@lillevildmose.dk

Social​​​

Language

english    tysk   dansk