I Lille Vildmose lever mere end 10.000 forskellige dyr og planter

Hvad

lille er der

ved det?

Foredrag 2: Status over årets gang i Lille Vildmose v. driftsleder Thomas Holst Christensen

Foredrag 2: Status over årets gang i Lille Vildmose v. driftsleder Thomas Holst Christensen

Det er blevet tid til det næste foredrag i vinterens spændende foredragsrække. Denne gang kan I glæde jer til at høre driftsleder ved Aage V. Jensen Naturfond Thomas Holst Christensen gøre status over årets gang i Lille Vildmose 2022. Thomas vil bl.a. fortælle om både konge- og havørnenes yngleresultater, status for elge og kronvildt i Mellemområdet og ikke mindst visenterne i Tofte Skov. Der vil også blive berettet om resultaterne fra Bioblitz 2022, der denne gang foregik i Høstemark Skov. Endelig bliver der en fortælling om hvordan der fortsat arbejdes med at lave mere naturligt indhold i skovene … og så sniger der sig nok også en lille fortælling om ulven ind i beretningen.

Varighed: 1,5 time

I pausen vil der være en kop kaffe.

Arrangementet afholdes i Naturskolen.

OBS – der er plads til 40 deltagere. 25 pladser sættes til salg og kan købes via hjemmesiden, og de resterende 15 billetter er gratis og gives efter først til mølle princippet til Lille Vildmosecentrets frivillige ved henvendelse til Katrine på [email protected] eller 99 31 75 66.

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Køb billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Foredrag 2: Status på årets gang i Lille Vildmose 2022
Det er blevet tid til det næste foredrag i vinterens spændende foredragsrække. Denne gang kan I glæde jer til at høre driftsleder ved Aage V. Jensen Naturfond Thomas Holst Christensen gøre status over årets gang i Lille Vildmose 2022.
100,00 DKK
8 tilgængelig
Dato og tidspunkt
Mødested
Praktiske informationer
  • Pengene gives ikke retur for købte billetter
  • Vi gør opmærksom på, at der kan blive taget billeder til arrangementet, som kan blive brugt i forbindelse med markedsføring af andre arrangementer.

Andre vilde aktiviteter i Lille Vildmose