Naturlegepladsen

Det er gratis at benytte vores flotte naturlegeplads, når du har betalt entrébilletten til Lille Vildmosecentret i receptionen. På naturlegepladsen kan børn og voksne gennem leg opnå viden om mosens dyr og planter samt have det sjovt. Legeredskaberne på naturlegepladsen lærer børnene om dyrenes levevis samt medvirker til øget motion, bevægelse og sundhed. Alt har direkte tilknytning til mosen f.eks. ørnereden i træet, edderkoppespindet, rævehulen samt aktiviteter inspireret af højmose og tørvegravning.

Lille Vildma

Trolden Lille Vildma er maskot for Lille Vidlmose Naturskole og guide på legepladsen, hvor hun via skilte opfordrer børnene til aktivitet.
Voksne kan via skiltenes små faktabokse få mere viden om mosens dyr og planter. I bogen “Lille Vildma fra Vildmosen” har naturvejleder og forfatter Leif Andersen lavet 20 eventyrlige fortællinger om mødet med Vildma og de andre trolde i Lille Vildmose. Bogen kan købes i Vildmoseshoppen.

Formidlings- og grillhytten

I formidlingshytten ved naturlegepladsen er der borde/bænkesæt og elektriske grill til fri afbenyttelse.
Naturlegepladsen er finansieret med støtte fra div. fonde og skal inspirere både børn og voksne til yderligere naturoplevelser i Lille Vildmose.

Hjælp os med at blive endnu bedre

Gå ind på Naturlegepladser.dk og skriv en anmeldelse af vores naturlegeplads.

Fejr Fars Dag på Lille Vildmosecentret 2DSC_4461DSC_4444DSC_3491