Kr. Himmelfartsdag på Lille Vildmosecentret

Kom og vær med til en spændende dag på Lille Vildmosecentret torsdag den 14. maj, hvor der vil være rig mulighed for at få smagssanserne pirret når vi lukker op for mosens store spisekammer.

Smag på Lille Vildmoses spisekammer

Vi laver vild mad fra Lille Vildmosecentrets store spisekammer sammen med en stor gruppe spejdere, der ligger på lejr ved centret. Meget af den lækre mad skal tilberedes i vores nye bålhytte, som også indvies på dagen, og som er støttet af Spar Nord Fonden og Friluftsrådet. Du kan være med til at bage snobrød over bål og de små spejdere laver suppe med friske grøntsager som du kan smage. Der vil også være mulighed for, at du også kan prøve at tage brystet af en fasan og tilberede kødet over bål. Du kan altså være med til at tilberede maden og smage på det hele og herved opleve Lille Vildmose med alle dine sanser. Vi vil også flå et dyr og formidle omkring det på græsplænen mellem centret og Vildmosegård.

Friske fisk og muslinger fra Kattegat

Nyfanget ørred med ramsløg og dampede muslinger – med Kattegat lige på mosens dørtrin, har Lille Vildmosecentret selvfølgelig sørget for lidt godt fra havet. Muslingerne dampes i en gryde over bål, mens ramsløg gør de stegte ørreder ekstra lækre. Vi garanterer dine tænder kommer til at løbe i vand.