Fejr Mors Dag på Lille Vildmosecentret

Mor er den bedste i verden – det ved vi alle sammen! For at fejre alle de dejlige mødre giver Lille Vildmosecentret GRATIS adgang for alle mødre på Mors Dag søndag den 10. maj 2015.

Søndag den 10. maj er det Mors Dag og for at fejre det giver Lille Vildmosecentret hele dagen GRATIS adgang for alle mødre. Derfor er det eneste du skal gøre, at invitere din mor og resten af familien med på en dejlig tur ud i Lille Vildmose, hvor i sammen kan nyde forårets komme og en dag, hvor mor bliver forkælet. For at gøre dagen ekstra særlig vil der på dagen være lodtrækning om en lækker gevinst som en af de heldige mødre kan vinde.

Bøgen er sprunget ud i Lille Vildmose

Foråret er i al sin pragt kommet til Lille Vildmose og overalt står træerne klar med lysegrønne skud. Solens varme er også med til at lokke dyrene frem og rundt omkring i mosen kan man, hvis man er heldig og stille, se hugorme og firben ligge og sole sig og se andemor svømme med sine ællinger.

Naturvejleder i Lille Vildmosecentret, Jakob Konnerup er også begejstret for forårets komme og siger: Foråret er en spændende tid i Lille Vildmose. Skoven er smuk lige nu og der er et rigt dyre- og planteliv som man kan iagttage og beundre. Han opfordrer slutteligt alle til at komme en tur ud i Lille Vildmose og opleve foråret og hvilken bedre anledning end Mors Dag.

Hvis du heller ikke kan få nok af Lille Vildmose kan du på Kr. Himmelfartsdag den 14. maj 2015 deltage i vores arrangement ’Vild mad i vildmosen’, hvor vi sammen med en stor gruppe spejdere tilbereder spændende mad over bål.